fredag 30 december 2011

Återblickar del II.

I juli har jag semester. Jag börjar med att besöka härliga utställningen Karins kuriosakabinett på Dalarnas museum och fortsätter med att göra ett teskåp, gjuta betong och gå på ungefär hur många loppisar som helst. Dessutom hinner jag njuta av en massa skön musik på Peace & Love och café Nyfiket.

Augusti är årets mest produktiva bloggmånad med hela 32 inlägg varav en del avhandlar semesterns pysselprojekt. Det växer så att det knakar på balkongen, jag fyller år och firar bloggens tvåårsdag med en utlottning. Dessutom försöker jag återställa en i mina ögon inte helt lyckad möbelrenovering.

I september blir jag klar med en taklampa som jag pysslat med ett litet tag, det är slöjddag på Staberg, jag syr lavendelpåsar för ett helt kompani och gör en höstkrona av vackra nypon. I slutet av månaden kan jag äntligen transportera hem mitt spontanköpta skåp som genomgått en metamorfos och blivit engelskt rött.

Oktober börjar med en rosa-chock, fortsätter med slarvkalas och avslutas med Eko-bazaar där jag slöjdar en ljuslykta och ett armband. Däremellan vinner jag ett par feministvantar och hamnar helt oväntat i knapphimlen!

I november är det mörkt. Det är svårt att fota och bloggandet går lite på sparlåga. Jag syr bestickfodral och grytlappskudde och lagar trerättersmiddag tillsammans med min bror och svägerska.

December är om möjligt ännu mörkare, men allt känns åtminstone lite roligare när man kan börja pyssla inför julen. Jag besöker Sätergläntans julutställning, där man pyntat granen med hyvelspån, gör pomandrar, planterar hyacinter, bakar pepparkakshus och tillverkar julklappar ända in på självaste julafton. Precis som vanligt.

Med detta vill jag tacka er alla som läser och kommenterar för det här året. Ni gör mig glad och inspirerad! Jag hoppas förstås på ett 2012 med nya kreativa idéer och gott om pysseltid.

Gott nytt år!

7 kommentarer:

 1. Det var många goa återblickar du hade att bjuda på.. =)

  SV: Skoj att du gillade mina klappar.. Handledsvärmarna har jag sytt av en slaktad kofta som jag blev så förtjust i trots att den var för allt liten.. =) Julpyntet är loppisfynd som du redan räknat ut och jag hoppas teét smakade bra..såg spännande ut.. =)

  Gott nytt år gumman! <3
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år till dig med! Jag hänger med in i 2012! Såklart!

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt år! Jätteroligt att läsa! Gott Nytt År! / Annika

  SvaraRadera
 4. Alltid kul att lsa och se om kreativa år! Du har hunnit med en massa fint och bra.

  SvaraRadera
 5. vilket kreativt år du haft! Jättekul att hitta din blogg efter att ha träffat dig några gånger:) Gillar ditt skafferi i del 1, blev lite sugen på att ordna upp mitt eget för där hittar man inte så mycket just nu!! Gott nytt år!

  SvaraRadera
 6. Härligt!! Jag älskar din blogg! Kram /LINDA G

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails