tisdag 8 november 2011

Komplementfärger.

För ett bra tag sedan hittade jag en kökshandduk med mönster av bestick på Myrorna. Det är inte alla grejer som så tydligt talar om vad de ska bli, men att den här handduken skulle sys om till bestickfodral kändes ju ganska givet. Nu hade handduken legat till sig tillräckligt länge, bestämde jag mig för och skred till verket.
Det fanns inte något matchande kantband hemma, däremot fanns det gott om band i komplementfärgen orange. Det prickiga bandet hade varit piffigt även på utsidan, men nu hade jag bara ungefär en meter av det, så det fick sitta inuti, som en liten överraskning för den som rullar upp fodralet.

Nu är det ju bara det att jag inte äger några silverskedar att ha i fodralet. (De på bilden räknas inte, eftersom jag köpt dem till ett planerat återbrukspyssel). Att förvara vardagsbesticken i det känns inte realistiskt - de är jag glad om jag ids plocka ner i lådan istället för att ta dem direkt ur diskstället. Men, finskedar kan ju knappast vara ohittbara på loppis, tänker jag. Nu kan man ju t o m säga att jag behöver dem!

11 kommentarer:

 1. Smart och snyggt - och vilken helt perfekt handduk för ändamålet i fråga!

  SvaraRadera
 2. Jättefin! perfekt handduk för just det där :)

  SvaraRadera
 3. Helt fantastisk!

  SvaraRadera
 4. Tycker du ska ha fula plastskedar där i bara för att vara anti finsilvret! :)

  SvaraRadera
 5. Fodralet blev verkligen på pricken!

  SvaraRadera
 6. Perfekt när man ska på picknick!

  SvaraRadera
 7. Jag tänkte också att det är perfekt till utflykt. Fint blev det iaf!

  SvaraRadera
 8. Jamen ja! Picknick såklart! Vad ni är fiffiga!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails