söndag 18 december 2011

Tre pynt och en smula gnäll.

Den fina bilden är tagen av och lånad från Jessica.
Jag har ju deltagit i Mönsterarkivets julpyntsswap och nu har även mitt pynt kommit fram till mina medpysslare. Det är det som hänger i mitten på bilden, en utplattad kakform med en vintage-dam och lite glitterprickar. Lilla hänget under är klippt av en kaviartub. Till vänster Jessicas kak- och kattunshänge och till höger Pernillas gran.
Jag blev lite full i skratt när jag öppnade Jessicas paket, eftersom vi uppenbarligen hade tänkt ganska lika med kakform och decoupage. Trots det blev våra pynt ganska olika, tycker jag.
Några fler pynt blir det nog inte från grupp 5, eftersom två personer fortfarande inte hört av sig. Tråkigt, tycker jag. Det är väl en sak om man kommer på att man inte kan eller vill genomföra bytet, men för mig är det en självklarhet att man då åtminstone meddelar sina byteskamrater det. Med det sagt så har jag deltagit i flera andra byten tidigare och det har alltid fungerat perfekt, så jag hoppas att det här var en tillfällighet. Nåväl,  jag är som sagt mycket glad och nöjd över de fina sakerna som jag fått och nu tänker jag ge bort mina två överblivna pynt till någon annan.

1 kommentar:

  1. Var bara tvungen att kolla in ditt pynt, kul att vi hade fått så liknande idé!:)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails