torsdag 8 december 2011

Nötkräm.

Foto: UNICEF
Det pågår en katastrof i världen som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar - saker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.
Den här bloggposten är ett litet sätt för mig att bidra. För i och med att jag publicerar det här blir fler uppmärksammade på katastrofen och dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv. Om du inte har du någon egen blogg men ändå vill bidra, eller om du vill ge bort nötkräm i julklapp, besök UNICEFs gåvoshop. Jag fick själv några påsar nötkräm i födelsedagspresent av några vänner i somras och det var en mycket uppskattad present vill jag lova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails