torsdag 29 december 2011

Återblickar.

Nämen vi kör väl en liten rekapitulation av 2011, tycker ni inte?
Januari börjar med lite bloggstiltje, men jag syr åtminstone några saker. Mot slutet av månaden håller jag helgworkshop i återbruk för scoutledare och figurerar i tv i ett inslag om Sara och studiecirkeln.

Första halvan av februari tillbringar jag bland sand, havsbad, marknader och apor i Gambia. Jag hinner även sticka lite, men garnet tar slut och min spin around neckwarmer blir färdig först när jag kommer hem.

I mars fäster jag trådar, syr bebisbyxor, städar skafferiet och går på loppis.

I april har jag en tygfyndarhelg som nog fortfarande står oöverträffad såhär mot årets slut. Framtidsveckan äger rum i Falun med öppet hus på Glamsarvet och utställningen Recycle Art. Dessutom firar jag påsk med familjen och förbereder sommarens balkongodling. Jag avslutar månaden i stor stil med att impulsköpa ett skåp som jag varken har möjlighet att transportera hem eller plats i lägenheten för och som dessutom har helt fel färg...
I maj byter jag retrotapeter med Sanna, deltar i näverslöjdsdag för slöjdklubbshandledare, virkar hjärtekatt och traskorg och slipar av det blå skåpet som ska bli rött.

I juni byter jag afrotyger med Lina OJ, fyller på tapetförrådet ytterligare, börjar måla om skåpet och tillbringar en del tid på balkongen.

Och där sätter vi punkt för denna gång, så att inte detta blir årets längsta inlägg. Coming up: 2011 - andra halvåret.

1 kommentar:

  1. Vilken kavalkad av grejer och händelser. Tänk, det kändes som alldeles nyss som du var i Gambia. Kan andra människors tid gå ännu snabbare än ens egen?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails