måndag 19 december 2011

Pepparkakshus.

För första gången på åratal, till och med första gången i vuxen ålder tror jag, har jag byggt ett pepparkakshus. Det blev en liten stuga med glasveranda. Det syns inget vidare på bilden, men verandan har rosa och gröna fönster av karamell. Snölyktan är gjord av runda vita godisar ihopfogade med kristyr. En batteridriven ljusslinga lyser upp både hus och lykta. Mycket nöjd med bygget!

10 kommentarer:

 1. åh så mysigt, nu blir jag också riktigt sugen på att baka, utan pepparkakshus är det inte riktigt julstämning. Doften och spänningen med ett litet hus i huset.

  SvaraRadera
 2. Såå fint! Väldigt imponerad!

  SvaraRadera
 3. Å vad fint!
  Nu blev jag sugen på att göra ett eget. Jag har en pepparkaksdeg som väntat i kylskåpet i en dryg vecka nu... :) Kanske dags att jag bakar ut den, tex i ett hus!

  SvaraRadera
 4. Vilket jättefint pepparkakshus! Jag har inte alls haft tid till att julpyssla i år men det är kul att se alla andra som har det! :)

  Tack för din kommentar! Åh, jag har länge letat efter ett gökur jag med. Lägg gärna upp en bild på ditt gökur någongång , det skulle vara kul att se!

  Linda

  SvaraRadera
 5. Åh, verkligen fint! Vad mysigt det ser ut. Jag vill också göra pepparkakshus. Alternativt flytta in i ditt.

  SvaraRadera
 6. Wow! Shit, vad snyggt! Och verandan är ju som pricken över i:et! Var det väldigt svårt? Och tack för länkningen till tjejen som gör så fina paket! Helt klart inspirerande!

  SvaraRadera
 7. Underbart! Jag drömmer ju om en glasveranda (eller en inbygd/glasad förstukvist duger det med, så knusslig är jag inte)så vore jag en pepparkaksgumma hade jag flyttat in på momangen!

  SvaraRadera
 8. Vilket mysigt pepparkakshus ;)

  God Jul på dig!

  Marina

  SvaraRadera
 9. Bedårande! Är mycket imponerad!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails