fredag 24 december 2010

Julkul.För några dagar sen hittade jag bilder på Kurbits-Fridas julkrans och kände att jag bara måste göra en jag också. Istället för att som Frida utgå från en färdig krans, gjorde jag en egen stomme av dubbel najtråd, som jag lindade med först mattrasor och sen rött glitter. Därefter var det bara att ösa på med kulor. Några äpplen och klockor fick också plats. De flesta hittade jag på second hand, men en del köpte jag nya på bl a Rusta.
Det var riktigt roligt att komponera kransen och jag tycker den blev fin i all sin glans. Perfekt ursäkt för mig som inte brukar ha nån egen julgran att få frossa i julgranskulor också. :)
Med detta vill jag önska er alla en GOD JUL!

6 kommentarer:

 1. Kransen är ursnygg! Tänk, man skulle kunna ta vara på alla julkulor på second hand som ingen vill ha och göra detta av dem :-) Nästan alla mina julkulor i granen har jag köpt på second hand, o det blir ju fint där också! Kram och god jul!

  SvaraRadera
 2. Den ser ju riktigt smarrig ut! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Fantastisk krans! Nästa år ska jag också göra en sån! God jul!

  SvaraRadera
 4. Vilken superfin krans! Den gillade jag jättmycket!

  God jul på dig också! :-)

  SvaraRadera
 5. Jaaa, vad bra den blev! Jätteroligt att se!
  Smart att ta najtråd som stomme, jag höll på att leta min plastkrans i evigheter men fyndade ju till sist på Konsum(!) - bra att känna till ett alternativ. Superkul att se lite variationer på temat julkulkrans, lycka till ni alla där ute som är på gång till nästa jul, det är en fröjd att göra dem. God fortsättning!
  /Frida

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails