onsdag 23 oktober 2013

Loppissymbios.

Jag vet inte hur det är med er, men ibland bär jag hem saker från loppis som jag på något sätt inte är helt övertygad om. Det slutar nästan alltid med att jag efter någon dag börjar tokgilla dem och inte kan förstå hur jag någonsin kunde tveka. Precis så var det med det här fatet, som jag hittade på Myrorna för ett par veckor sedan. Jag prutade ner det till 35 kr p g a en nagg i kanten, tog hem det och ställde det på köksbordet. Sedan råkade jag bära in det i vardagsrummet och ställa det på soffbordet, där den här löparen låg, som jag hittade i somras på en loppis i Karlstad. Och plötsligt blev det tydligt att det var ju där det skulle stå!


Ytterligare någon dag senare, förra helgen tror jag det var, bryggde jag en kanna te och barrikaderade mig i soffan. Och plötsligt såg jag hur tehuvan, även den från Myrorna, också liksom gick upp i symbiosen. Perfekt loppisharmoni!

1 kommentar:

  1. Fint! Jag har köpt några kläder och varit lite så jaja kan testa och sen har de blivit favoritkläder! Jag har en loppis som är så billig så där gör det inte så mycket om det blir felköp. Pengarna går ju dessutom till ett bra syfte så :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails