lördag 3 augusti 2013

Instickat.

Några bilder från Stadsträdgården i Karlstad som jag besökte under semestern. Eller, att jag "besökte" Karlstad känns nästan lite fel att säga eftersom det praktiskt taget är min hemstad. Jag är förvisso inte uppväxt i stan utan en bit utanför, men det är i Karlstad jag gått i gymnasiet, hängt på fik, lärt mig köra bil och allt det där. Nåväl. Stadsträdgården i Karlstad firar i alla fall 150-årsjubileum i år och som ett led i detta har man låtit pryda ett ganska stort antal träd, skyltar och lyktstolpar med garn. Ett utmärkt initiativ, tycker jag!
7 kommentarer:

 1. Vad roligt att se att att flera gillade dessa instickade träd och stolpar. Jättefina foton. Jag missade garnbollarna. Kika gärna in på min sida lurvendesign.se

  SvaraRadera
 2. Särskilt lyktstolparna var fina tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Mmm.. vad läckert!! Sådant här är jag svag för!

  SvaraRadera
 4. Haha, vad kul! Här i Uppsala finns det en anonym person (till min irritation minns jag nu inte vad hon kallar sig) som har gjort det till sitt mission att dekorera stan med stickade och virkade "konstverk". Hon agerar främst nattetid. Det var t o m en artikel om henne i tidningen nyligen. Statyerna i stadsparken fick värmande mössor, vantar och sockor i vintras :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails