onsdag 3 april 2013

On the walls.

På min pinterest-board (-bräda? -tavla?) On the walls har jag samlat olika väggdekorationer som jag gillar. Det är delvis färger eller väggbeklädnader, men mest tavelväggar eller samlingar av olika prylar som folk har på väggen. På flera av bilderna jag pinnat är det tallrikar som sitter på väggen. Det vill jag också ha.


Jag önskar att det vore en tapet i bakgrunden, och att den satt på någon av mina väggar. Så är dock inte fallet, utan det är ett påslakan som jag hittade på loppis för ett tag sedan. Jag bara testar lite hur tallrikarna skulle kunna sitta och hur de funkar tillsammans.


Ekorrtallriken kommer från Lagerhaus. Jag köpte den för länge sedan just i syfte att ha den på väggen. De andra två tallrikarna är loppisfynd. Den blommiga hittade jag förrförra sommaren tror jag, men den lilla damen i solhatt köpte jag ganska nyligen.

Är det någon mer än jag som är sugen på väggtallrikar?

9 kommentarer:

 1. Jag har en väldigt kitschig hösttallrik. Gammal. Inland blir jag sugen på att ha den på väggen men kommer mig liksom aldrig för. Jag tycker att du ska sätta upp dem!

  SvaraRadera
 2. Tavelväggar, det är grejer det! Har själv en i sovrummet som jag skall bygga vidare på nu när jag fick tag på några fler tallrikar. Gillar massor!

  SvaraRadera
 3. Superfina! jag hade kungen och hans farfar på toa, kändes passande, men den är bortskänkt till min syster. borde verkligen starta en samling.med blommiga, hade vart fint!

  SvaraRadera
 4. Om jag hade plats så...
  Men helt ärligt så "såg" jag mest tyget! SÅ härligt! Riktigt avundsjuk blev jag:)
  (Såg först nu sjalen under också. Vilken härlig struktur det ser ut att bli! Skriver genast upp i idéboken:D)

  SvaraRadera
 5. Jag har mitt tallrikshjärta i vardagsrummet, och har inte tröttnat ännu. Men när jag ser dina tallrikar blir jag sugen på att byta tallrikar. Och tyget...! Wow! Fint virkat också. :)

  SvaraRadera
 6. Jag lever lite för tallrikar! Damen i solhatt hade jag knipit direkt.

  SvaraRadera
 7. Tallrikarna kan nog passa jättebra på någon av dina väggar. Och tyget var ju helt underbart! Påminner lite om en annat blåblommigt tyg som jag har en kasse i här hemma som någon har sytt ;)

  SvaraRadera
 8. Jag har aldrig, aldrig någonsin tänkt att jag vill ha väggtallrikar. Men nu är jag beredd att ändra mig. Jättefina!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails