lördag 19 september 2009

Loppislördag!

Lördagar är loppisdagar. Idag har jag hunnit med tre loppisar, och handlat på samtliga. Det bästa fyndet var nog den fina 60-talsklänningen nedan, som jag köpte oprovad. Lite osäker var jag på om den skulle passa, men tänkte att den kanske går att ändra eller sälja vidare annars. Efter provning kunde jag dock genast lägga ner alla såna tankar, för den sitter som en smäck!
 

Den är så fiiiin!
     

Närbild på mönstret. Det påminner om lussekatter. :)
   
Jag köpte också tre påsar med band, spetsar, knappar, små broderier, tyglappar och annat smått och gott. Det fanns ett antal påsar till, men jag kunde inte välja mellan dessa tre, så jag slog till på alla tre. De kostade 15 kronor styck, så det var helt klart överkomligt. Jag ser det som lördagsgodis. :)
 

  
Jag hittade också sju höganästallrikar i fint skick (av vilka fyra är till mina föräldrar) och tre nystan bomullsgarn. En bra fyndlördag, på det hela taget!

2 kommentarer:

  1. Åh vilka härliga fynd! Klänningen var superfin! Och såna där godispåsar skulle inte jag heller ha något emot att ramla på- tycker du var duktig som bara tog tre! ;)

    SvaraRadera
  2. Tack, de tallrikarna tar vi gärna hand om!
    Mamma

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails