söndag 27 september 2009

En färgglad mormor.

Nu verkar Blogger ha återfått sin samarbetsförmåga, så I give you: mormorsrutorna! Det är förstås meningen att de ska sitta ihop också. Jag har aldrig monterat ihop mormorsrutor förut, men så mycket har jag begripit att man med fördel kan virka ihop dem på nåt sätt. Om nån sitter inne med kunskap om hur man gör, så berätta! Alla garner utom det gröna är förresten köpta på loppis.
 

3 kommentarer:

 1. det är superlätt at virka ihop mormorsrutor. Man gör bara vanliga fasta maskor. Lägg två rutor med baksidan mot varann och virka varnnan maska i varannan ruta. Superenkelt! fast,...jag vet ju inte om det är så man gör på riktigt,...det är bara så jag gör ;)

  SvaraRadera
 2. vilken fin blogg du har ida! jag har ju också virkat massa fina mormorsrutor men inte ens kommit på hur jag ska fästa trådarna...dum fråga men hur gör jag det snyggt? och hur jag ska montera ihop dem har jag inte ens orkat tänka på. /sofia från korridoren

  SvaraRadera
 3. Tack Lina! Jag ska testa att göra som du beskriver. Det blir säkert bra; har fullt förtroende för dina slöjdkunskaper! :)

  Sofia, vad kul att du hittat hit! Jag fäste trådarna på baksidan, försökte att fästa varje tråd i några maskor som hade samma färg som tråden, så att det blev så osynligt som möjligt.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails