måndag 30 september 2013

Fyra favoriter.

Det är hög tid att börja svara på frågorna som jag fick för några veckor sedan när jag utlyste frågestund. Nusse och Åsa.Li frågade på samma tema, nämligen vilket eller vilka av mina (återbruks-)alster genom åren som jag är mest nöjd med. Så här kommer, utan inbördes ordning, fyra favoriter. Klicka på länkarna för att läsa mer om respektive sak.


Gåbortsvantarna, som jag stickade och broderade på både länge och väl, och som till sist blev klara hösten 2010. (Tack Anna för fotohjälpen!)


Teskåpet, byggt av en gammal plåtlåda, från sommaren 2011. Det gör mig glad varje morgon när jag öppnar det för att plocka ut teburken! Förra sommaren var skåpet med på slöjdutställningen på Dalarnas museum och då kändes det lite tomt på köksväggen tills det kom tillbaka. Julpyntet från Avigan har blivit ett året runt-pynt och har fått en permanent plats på handtaget.


Mitt balkongbord, som jag tillverkade sommaren 2010 av en gammal vägskylt, mosaikbitar från gårdsloppis och underredet från det gamla bordet.


Och sist, men absolut inte minst, Fred på jorden-kassen med second hand-broderi och bollfrans från sommaren 2012. Den är min trogna följeslagare, är i bruk flera gånger i veckan och har varit både i Tallinn och Israel.

5 kommentarer:

 1. Tack för svar! Tokigt fina grejer. Vantarna har jag missat otroligt vackra! Blir sugen på att sy nån liknande väska:-) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Asså alla grejjerna är ju hur fina som helst! Kan förstå att du inte kunde välja bara en :)

  SvaraRadera
 3. Verkligt fina saker! Blev inspirerad av väskan speciellt, ut o leta bonader!

  SvaraRadera
 4. Superfint! Gillar speciellt ditt teskåp! / Nina

  SvaraRadera
 5. Varsågod för fotohjälpen :) Jag fotade dem ju förra gången de visades här så då måste jag väl hjälpa till så det blir mist lika bra den här gången ;)

  Vantarna är verkligen jätteläckra! På ett härligt hysteriskt sätt ;) De andra sakerna också, jag gillar framförallt att du gör så användbara saker, som också används!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails