tisdag 17 juli 2012

Strykbrädans nya kläder.

Nu har jag fixat något som jag tänkt på länge: ett nytt överdrag till strykbrädan. Det gamla var - med en oundviklig ordvits - fult som stryk. Det nya är av ett loppistyg i halvkraftig bomullskvalitet med resårkanal runt om. Och det gamla sitter kvar inunder, så behövde jag inte något värmeskyddande foder i det nya.


6 kommentarer:

 1. Skall försöka få tummen ur även jag och ge min strykbräda en nödvändig uppiffning så småningom..bara tiden vill räcka till.. =P hehe..

  Hoppas allt är bra med dig gumman!
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Önskar att jag tänkt den tanken när jag stod där i affären idag och förbannade de fula överdragen på strykbrädorna. Det blev inget köp då (trots att jag behöver en ny bräda), men nu har du hittat en gyllene medelväg till mig. Tack!

  SvaraRadera
 3. Åh, det där är något jag varit sugen på att göra länge, länge! Vår strykbräda må se ok ut för att vara strykbräda, men iom att den alltid står framme synlig i brist på stängd förvaring till den så skulle det ju vara schyst om den inte bara såg ok ut utan faktiskt var riktigt snygg så där som din är nu!

  SvaraRadera
 4. Blev ju som ny igen och skitsnygg. :)

  SvaraRadera
 5. Ja, vad är det med designerna som designar tygerna till strykbord?? Har aldrig sett ett snyggt bland de som finns färdiga. Detta är mycket stiligare!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails