torsdag 26 juli 2012

Kedjebroderi.

För länge sedan, någon gång i början av 2011 tror jag det var, anmälde jag mig till ett av de två kedjebroderier som Lina initierade. Jag var nog bland de sista att anmäla mig, så jag hamnade sist på turlistan och när broderiet kom till mig i julveckan hade det åkt land och rike runt och fyllts på med massor av vackra saker.
Av olika anledningar tog det hemskt lång tid innan jag själv tog tag i broderandet, men till slut blev det gjort. Eftersom jag som sagt var sist ut bland brodöserna, fyllde jag på i hörnen på tygstycket, som fortfarande var tomma, och så broderade jag dit årtalet 2012.
Hur broderiet ser ut i sin helhet ska vara lite hemligt, men här är några bilder på det som jag tillförde. Det är alltså det som är i färg på bilderna.


Det roliga med att vara sist, var ju att det innebar att jag var den första som fick se broderiet helt färdigt! Nu ska det monteras till en kudde av Lina och kudden kommer sedan att auktioneras ut på Tradera och pengarna att skänkas till välgörande ändamål. Håll utkik!

4 kommentarer:

  1. Det ska verkligen bli spännande att se hur den där kudden ser ut i sin helhet!

    SvaraRadera
  2. Oj vad roligt å spännande!

    SvaraRadera
  3. Kul ide och du hittade på fyra olika och fina hörn.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails