söndag 10 april 2011

Öppet hus hos 36 organic m²!

Idag var det öppet hus hos Sara på Glamsarvet. Evenemanget var en del av Framtidsveckan som just nu pågår i några olika dalakommuner.
Sara är verkligen en förebild tycker jag och glädjande nog var det det en hel del folk som verkar ha förstått det och som hade letat sig till Glams för att titta på bygget! Vi från studiecirkeln var förstås på plats. Svarte Sören från Mockfjärd var också på besök och kokade tjära på gården. Dörren till Saras hus som syns nedan är behandlad med tjära som Sören också har kokat.
Det var ett par månader sen jag var med och byggde senast och det har hänt en hel del i huset. Köket är dock ännu inte klart, som synes. Där dammsugaren står ska det bli köksbänk så småningom (se planritning över huset här).
Sovrummet på övervåningen är mer färdigt och har börjat inredas så smått med dockor och lampor. Det lila golvet är schablonmålat med linoljefärg.
Sen byggde vi lite, förstås. Vi började sätta råspont på en vägg som Sara reglat upp i ett annat hus på gården (en f d ladugård). Det ska bli målarrum så småningom, men först ska Stina bo där under sommaren.
Mer om bygget och hur det fortskrider finns förstås att läsa på Saras blogg.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails