onsdag 27 april 2011

Efterlysning!

Jag har tänkt ett tag att jag borde ta hjälp av den loppisfyndarkompetens som finns i bloggvärlden. Så nu gör jag slag i saken och ber om lite assistans. Är det nån som känner till nåt om de äggkoppar som syns på bilderna nedan? Namn, designer eller annat?

Äggkopparna, sex stycken, är i plast, möjligen melamin, och kommer från min mormor och morfar. Efter en mellanlandning i mitt föräldrahem har de sen några år hamnat hos mig. Jag är väldigt förtjust i dem och håller alltid ögonen öppna efter fler eftersom ett par av dem börjar ha sett sina bästa dagar. De verkar dock vara svåra att hitta, eller så är det bara jag som inte haft turen med mig. Jag vet att det finns liknande, fast runda, från Rosti, men de här är omärkta och anonyma.
Kanske det skulle vara lättare att söka efter dem t ex på Tradera, om jag visste lite mer om dem. Så om nån läsare sitter inne med kunskap blir jag glad för en kommentar!

3 kommentarer:

  1. Min farfar hade också såna, och de har vi kvar. Men våra är röda och gröna. Jag har för mig att det är erik kold, danmark, men jag kanske minns fel. Nej, jag tror det är det faktiskt. Eller? Nån dansk är det i alla fall. Och jag har sett de på tradera nån gång, fast de är nog rätt poppis där... ÄR inte dina märkta i botten? För det tror jag att våra är. Men jag har inte de här just nu. Hoppas det går bra!

    SvaraRadera
  2. Tack Fiff! Jag ska kolla upp det. Annars får du väl hojta till om ni nån gång får för er att sälja era. :D

    SvaraRadera
  3. Hej, hittade din sida när jag sökte på mina äggkoppar, har likadana men mina är beige och jag söker info om mina, undertill står det märkt Famos Geräte, men jag har inte hittat någon info om dem. Skulle vilja veta mer, har du funnit något? Det är ju ett tag sedan du lade upp dem :) mvh Lollo

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails