torsdag 24 februari 2011

Lika som bär?

Imorse vaknade jag till 25 minusgrader, varför min öronlappsmössa åkte på när det var dags att gå till jobbet. Mössan är köpt på Camden Market i London, är av ull med fleecefoder och går bara att ha när det är sådär svinkallt ute, annars är den för varm. Varje gång jag har den känner jag mig som Toni Collette i rollen som mamman i filmen About a boy. Mössa, halsduk, manchesterjacka med lurv. Dessutom har vi snarlika frisyrer.
Medan jag gick till jobbet tänkte jag på att det var 60 grader kallare än i Gambia förra veckan. Bara en sån sak.

Just ja, bilden på Toni Collette har jag förstås inte tagit själv utan lånat här.

5 kommentarer:

 1. Det finns vissa likheter mellan er, men glöm inte att det bara är döda fiskar som flyter med strömmen - snygg i luva :-)

  Johanna

  SvaraRadera
 2. Jo, lite lika!

  Måste ju bli en chock för kroppen, med den temperaturskillnaden. Jag har en vän som just varit i ARgentina samtidigt som vi har haft minus 30 grader här, tänkte precis då på vilken skillnad det var med graderna.
  En kvinna från Uganda som var här med sin man för något år sedan vågade inte gå ut här, för hon trodde att hennes skinn skulle spricka av kylan. SÅ hon satt kvar på hotellet när mannen var och hälsade på hos oss (en som arbetade i något projekt med min man)

  SvaraRadera
 3. Haha! Ja, det var rätt likt faktiskt! Själv brukar jag känna mig lite som en trashank med stora sjalar och benvärmare utanpå jeansen. Det är egentligen ett sjå att hata täckbyxor och långkalsonger när det är kallt...

  SvaraRadera
 4. Ja, inte stora sjalar utanpå jeansen...

  SvaraRadera
 5. Ser absolut en likhet! :-)

  ...men att denna kyla aldrig ska ge med sig?! Eller iofs, nu i helgen har vi haft det rätt milt så jag hoppas verkligen att det börjar vända nu.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails