onsdag 28 april 2010

Coola giraffer.

Idag fyller en fin liten pojk i min närhet tre år. I present får han detta linne som jag sytt i bästa Baby cool-anda av en topp som jag hittade på Myrorna för några veckor sen. Själva sömnaden ägde dock rum igår kväll, enligt mitt vanliga modus operandi. :)


Jag behöll nederkanten på toppen som den var, men överdelen klippte jag lite på fri hand, eftersom jag varken hade nåt mönster eller plagg att jämföra med. Eventuellt blev den lite stor, men bättre det än för liten. Jag är nöjd, tycker nog att toppen gör sig bättre som barnplagg än som vuxenplagg faktiskt. Hals- och ärmhålen kunde möjligen ha varit lite mindre fladdriga, men det är svårt att få till utan overlock och jag tycker ändå det blev okej efter förutsättningarna. Och ärmhålen är åtminstone lika stora, oavsett vad det ser ut som på bilden! :)

Den lilla giraffen var från början kantad med röda paljetter, men dem sprättade jag bort och istället fick den en röd symaskinssöm i konturerna.
Nu hoppas jag bara att lilltrollet gillar linnet också och att hans mamma inte hinner läsa här innan jag överlämnar det!

5 kommentarer:

 1. Det var ett riktigt härligt linne! Snyggt jobbat ;)

  SvaraRadera
 2. För ett ögonblick blir jag alltid förvirrad när jag ser att jag har skrivit kommentarer som jag inte minns, fast jag inser ju två sekunder senare att det finns fler med samma namn ;) Han kommer att vara grymt fin i detta linne i sommar! Tack så mycket - det är så roligt med personliga presenter.

  SvaraRadera
 3. Sara S: Tack för det, jag blev nöjd själv också som sagt. :)
  Sara L: Ja, ibland undrar man ju över vad mer man gjort utan att minnas det... Tror också att han blir tjusigast i stan, hoppas han vill ha det på sig bara... :)

  SvaraRadera
 4. Måste ju också kommentera för att bidra till den allmänna förvirringen. :-) Jättefint och roligt linne! Du är verkligen en fena på presenter!

  SvaraRadera
 5. Klart att lilltrollet kommer att gilla det där linnet!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails