söndag 20 december 2009

Merry kitschmas!

I minst ett par år har detta hjärta, gjort av kvistar av korallkornell, hängt på min ytterdörr. Till en början var det dekorerat med några blad och kvistar från andra växter, men de har fallit av och jag har länge gått och tänkt att jag borde sätta dit nån ny dekoration. Gärna av det mer blingiga slaget. Och idag hände det. Plötsligt.

  
Som synes är det här inte min ytterdörr. Ljusförhållandena i trappuppgången är inte de bästa, så hjärtat fick följa med på en liten snöpromenad.

Såhär i juletid behöver man ju inte hålla igen på dekorerandet heller. Det finns alltid sånt som blänker, glittrar, blinkar och strålar mer. Således dök jag ned i pysselförråden på jakt efter det kitschigaste de hade att erbjuda. Upp kom jag med mattrasor, pärlgirlang och plastkristaller. Dessutom kom de överblivna värmeljuskopparna från i tisdags till användning.

Nu hänger hjärtat på plats på den annars så tråkiga lägenhetsdörren och jag drar mig tillbaka för en seriös arbetsinsats i tomteverkstaden. Må gott i snön och på återhörande!
 

2 kommentarer:

  1. "Och idag hände det. Plötsligt!" Det låter "nästan som reklam" :) P-I

    SvaraRadera
  2. Ursprungstiteln på inlägget var mycket riktigt "Plötsligt händer det". :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails