torsdag 5 november 2009

Trassel och pyssel.


 
Detta är banden till inte mindre än 20 linneförkläden, så som de ser ut efter en tur i tvättmaskin och torktumlare. Jag har nyligen fått ägna en stund åt att trassla ut dem. Det kändes som ett hopplöst projekt, men gick faktiskt snabbare än väntat. På lördag är det slöjdklubb och barnen ska få trycka slöjdklubbsloggan på förklädena.

Jag är förkyld och har varit hemma från jobbet i tre dagar. Det innebär att jag haft lite sticktid och provlappen från i helgen börjar så smått att arta sig till "the real thing". Jag tänker dock inte avslöja vad det är, eftersom det ska bli en present och det finns en risk att mottagaren läser här.

Idag har den första snön kommit och jag har, passande nog, just anmält mig till Mönsterarkivets julpyntsbyte (obstinat som jag är vägrar jag att använda ordet "swap" när det finns ett svenskt ord som funkar lika bra). Deltagarna kommer att bli indelade i grupper om 6-7 och man byter sedan hempysslade julpynt med varandra inom gruppen. Alla får alltså ett julpynt från var och en av gruppmedlemmarna. Jag har en idé som jag tänkt testa ett tag, som nog går att applicera jultemat på. Det ska bli riktigt kul att se vad alla andra gör!

1 kommentar:

  1. Hej Ida, vad kul att du också anmält dig. Jag har redan fått min grupp, Mia är riktigt snabb i svängarna. Klart du får länka!
    ha en skön helg!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails