lördag 1 augusti 2015

Hantverksbyte.

Ett trevligt fenomen på Instagram är alla de hantverksbyten som folk gör. Jag har själv inte deltagit i något tidigare, men för några veckor sedan föreslog jag personen bakom profilen @varemet att vi skulle göra ett byte, eftersom jag blivit förtjust i hennes snygga broderier. Hon gick med på det och ett par dagar senare kom de här två broderierna, som jag valt ut, i brevlådan.


I utbyte önskade hon sig ett par handledsvärmare, i övrigt fick jag fria händer. Kul och lite läskigt samtidigt, att göra något efter eget huvud till en person man inte känner eller ens vet något om! Jag kollade om det var ok med ull och om det var några färger hon absolut inte ville ha, och sedan bestämde jag mig för halvvantarna Ivar ur boken Vantar för alla årstider, eftersom jag själv tycker det mönstret är väldigt snyggt. Riktigt rolig stickning och jag måste säga att jag blev sjukt nöjd! De blev uppskattade av mottagaren också, lyckligtvis.Garnet är Rauma finull och jag hade egentligen köpt det för att sticka ett par andra vantar ur samma bok av. Det finns visserligen garn kvar så att det räcker till det också, men nu behöver jag ju ett par grå/gula Ivar själv...

5 kommentarer:

 1. Imponerande stickning tycker jag, och broderierna är väldigt läckra! Verkar ha varit ett lyckat byte :)

  SvaraRadera
 2. Fint och kul med utbyten. Var på insta hittar du dessa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sett att flera som jag följer har bytt olika grejer med varandra. En del taggar med #hantverksbyte, kolla in där så ser du några personer som bytt alster. Annars får man nog fråga någon vars saker man skulle vilja byta till sig, helt enkelt. :)

   Radera
 3. Det här är så fenomenalt, jag blev så glad när jag såg det på Instagram! Hurra för hantverksbyte - och extra hurra för när det sker mellan två av ens favoritkreatörer :) Väldigt fina blev handledsvärmarna och broderierna är guld! Vill gärna se var du sätter dem!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails