onsdag 5 november 2014

Istället för systempåse.

Han den där skäggiga som jag brukar hänga med fyllde år för någon vecka sedan. I present fick han en necessär.


Han hör visserligen till dem som tycker att en gammal påse från systemet eller motsvarande duger utmärkt att transportera tandborste och rakapparat i, men jag tyckte att han gott kunde behöva något lite snyggare och mer ändamålsenligt.


I mitt digra tygförråd finns faktiskt inte bara sjuttiotalsblommigt, utan jag lyckades gräva fram både ett randigt loppistyg och en grafiskt mönstrad ikeastuv, som, tillsammans med ett grövre blixtlås gav necessären ett lite mer maskulint utseende.


Ganska nöjd med mönsterpassningen blev jag. Ja, med hela necessären, faktiskt!


7 kommentarer:

 1. Var nöjd, den är ju mycket snygg. Proffsig even.

  SvaraRadera
 2. Ja den där mönsterpassningen går inte av för hackor!

  SvaraRadera
 3. Åh, så snygg necessär! Proffssömnad!!

  SvaraRadera
 4. Ja kan bara instämma med alla andra och säga att den ser väldigt proffsig ut! Önskar jag kunde bli lika bra på att sy men inser att jag nog inte har tålamod för det :)

  SvaraRadera
 5. Snyggsnygg! Jag gav faktiskt också min pojkvän en hemmasydd necessär i födelsedagspresent tidigare i år. Han hade samma filosofi som David, men använde en gammal förvaringsnylonpåse för poncho som necessär istället för systemetkasse

  SvaraRadera
 6. Snyggt jobbat, och snyggt mönsterpassat! Skäggiga typer kan va rätt bra att ha :-) jag har också en sån här hemma ;-)

  SvaraRadera
 7. Supersnygg! Väääldigt välarbetad vill jag tillägga! Fint jobbat :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails