tisdag 17 december 2013

Pynttips för granlösa.

Jag antar att det är fler än jag som lider av i-landsproblemet "alldeles för mycket julpynt". Jag har ju, som jag nämnt tidigare, inte ens plats för någon julgran, men självklart vill jag pynta med mina julgranskulor ändå. Alltså får jag hitta på andra sätt. Julkransarna var ett sätt att göra av med lite pynt, här kommer ett par andra varianter också.En del kulor ligger under en glaskupa, som jag hittade på loppis under hösten. Dessutom står hela härligheten på en spegel, så att blinget riktigt kommer till sin rätt! Har man ingen glaskupa i sin ägo skulle det nog bli snyggt att lägga kulorna i en fin skål istället. Eller i en burk, som jag hade förra julen.


I dörröppningarna i lägenheten har jag spikat upp julgransgirlanger, sådana som ser ut som pärlhalsband, som jag sedan hängt julgranskulor på. Observera att det kan bli svårt att stänga dörren utan att något går i kras, men det går ju att tillämpa idén i ett fönster eller på en vägg också.Har du allt ditt julpynt i en gran, eller har du andra idéer till hur man kan exponera det?

6 kommentarer:

 1. Det är ju superfint. Själv äger jag inget pynt, bara några ärvda juldukar och en liten gris :p

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har fixat! vi är definitivt inte julgranslösa, har tre stycken konstgjorda, men av nån anledning finns det ändå pynt som inte ryms på granarna! har lite funderat på att göra en sån där grej som på första bilden, men har inte lyckats hitta nån bra glasmojäng (helst gratis typ!).

  SvaraRadera
 3. Girlangerna är jättefina! Nu blir det nog trots allt gran här. Men en girlang kanske allt pynt räcker till oxå =)

  SvaraRadera
 4. Mycket fint! Vi har gran, så det mesta hamnar där. Har också fyllt genomskinliga vaser med kulor något år.

  SvaraRadera
 5. Vaddå, för mycket julpynt inte kan man väl ha det?!? Host, host...
  Jag brukar köra med pumlor i glasburkar, finfint det med :-)
  God jul på dig!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails