fredag 29 november 2013

Vik en granskog!

Förutom pappersbollarna, så har jag också tjuvstartat lite med julpysslet och vikt några granar. Inspirationen kom från My:minMy, men beskrivningen hittade jag via Pinterest. De är väldigt lättgjorda och tar typ 5-10 minuter att tillverka.


Jag har tyckt att det känts lite väl tidigt för julpynt, men granarna känns inte så typiskt juliga, så de har fått stå på fönsterbrädan i köket i ett par veckor redan. Och nu börjar det ju faktiskt bli dags att julpynta på riktigt.

10 kommentarer:

 1. Granarna är jättefina och roliga att göra. Tack för instruktionerna på Julstugan. Jag har förstås gjort flera stycken.

  SvaraRadera
 2. :) great minds think alike, eller hur det nu heter! såg dom där på just den där bloggen och hittade mönstret via Pinterest :) fast jag har inte fått mina vikta ännu, håller på o viker julstjärnor som bäst och efter det tänkte jag börja med granarna. dina blev jättefina!

  SvaraRadera
 3. Ohh! Superfina, ska genast pröva!

  SvaraRadera
 4. Å så underbart kul! Var ju tvungen att göra en direkt. Början är precis som tulpaner som jag lärde mig vika för många år sedan men som jag har glömt bort, kanske kan lista ut det igen. Och svalorna måste jag bara söka mig fram till en film på, både de som är statiska och de som flaxar när man drar dem i stjärtfjädern.

  SvaraRadera
 5. Hvor er de fine, smukt papir! Og 1000 tak for link :)

  SvaraRadera
 6. Men åååh så fina! *bokmärker direkt*

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails