torsdag 23 maj 2013

I vitsippshavet.

I lördags gjorde jag en utflykt tillsammans med lilla A, mina föräldrar och ett par av deras vänner. Vi åkte till ett naturreservat i närheten av mitt föräldrahem och promenerade en bit av den vandringsled som finns där. Det är som allra vackrast precis nu när vitsipporna blommar, riktiga vita hav var det vid sidan av stigen.


Lilla A travade och gick på de bitvis ganska leriga och branta stigarna som om hon aldrig gjort annat, ställde hundra frågor, plockade harsyra, blåste såpbubblor och intog sitt lördagsgodis sittande på en nedfallen trädstam. Dit lilla A går, följer också hennes ständiga vapendragare katten med. Så även på detta äventyr. Den satt i "katthållaren" på hennes ryggsäck.
När vi återkom till bilen var jag tvungen att undersöka en loppisskylt som jag skymtat vid ankomsten. Det var tur att jag gjorde det, för där låg ett fint tyg, en bonad och fyra små ljusstakar i porslin och väntade på just mig. 16 kronor gick det löst på totalt. Väl värt den investeringen, känner jag!

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Lilla A är för gullig med katten på ryggen. Bra fynd gjorde du också. Ha det bra! Yvonne

  SvaraRadera
 2. Väldigt fiffigt med en katthållare på ryggsäcken :)

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt! Måste åxå ge mig ut till skogs snart.

  SvaraRadera
 4. Vad gulligt med katten som är med överallt. Vår familj får alltid sällskap av dockan Anette som är med överallt. Jag menar verkligen överallt!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails