söndag 13 januari 2013

Sista julklappsrycket!

Nu är det ju tjugondag Knut och julen ska som bekant sopas ut. Då passar det ju bra att blogga om den sista (och juligaste) julklappen, så kanske vi kan byta skiva sedan, så att säga. Jag har förvisso ytterligare två julklappar som jag inte visat upp, men jag har inte fotat dem heller, så det får helt enkelt vänta till en annan gång.
Förutom kudden, sydde jag även en julstrumpa till lilla A. Eftersom vi firade dagen före julafton passade det ju bra att överlämna den då, inför julafton. Tyvärr hade föräldrarna, förlåt jag menar tomten, visst inget paket som var tillräckligt litet för att stoppa i strumpan på julaftons morgon, men de får väl tänka på det till nästa år helt enkelt.

Strumpan är sydd av två juldukar, en bollfrans och ett band och fodrad med rödvitrutigt tyg. Allt material är second hand, som vanligt.


4 kommentarer:

 1. Fin! jag hade panik dagen innan och sydde en på två sekunder i fleece. Inte samma nivå på snygghet(men väl ett litet paket inuti).

  SvaraRadera
 2. Så fina klappar och presenter du skapar gumman <3

  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Härligt att se att det är fler som jular lite såhär i efterskott. :-)
  Väldigt fin! Kul att det är gamla juldukar som fått ge nytt liv.
  Jag hann inte sy nån julstrumpa före jul trots att jag ville, men jag har också köpt på mig lite fina juliga tyger på loppis så det får bli ett framtida projekt. Kanske borde jag göra dem nu, så att jag har dem redo. Annars blir det väl likadant i år...:-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails