måndag 17 december 2012

Återbruksjulkort.

Sista måndagen med återbruksutmaningen är här, åtminstone för den här omgången. Tack till Klockarbarn för initiativet! Vi får väl se om någon plockar upp stafettpinnen efter helgerna?
På tal om helger, så är det ju hög tid att posta eventuella julkort nu. Jag gjorde ett antal återbruksjulkort till julmarknaden förra helgen, men eftersom ingen köpte några, så har jag använt en del av dem för egen julkorrespondens. Själva korten har jag skurit till av baksidorna från gamla kollegieblock, granarna är klippta  ur boksidor. Stammarna är av washitejp och guld-/silverstjärnorna har jag klippt ur ett block med dekorationspapper i olika färger som jag haft sedan jag var liten. Förutom korten gjorde jag en hög med småkort som passar att sätta på julklapparna. De är inte med på bilden, men ser i stort sett likadana ut, fast mindre och med ett hål i stjärnans mitt, så att de går att knyta på paketsnöret.

Glöm nu inte att titta vad de andra utmaningsdeltagarna åstadkommit. Sista chansen!

7 kommentarer:

 1. De gillar jag!
  Vingarna var ett rejält projekt men det gick ju :) Inget nytt köpte jag till dem heller, det känns bra.

  SvaraRadera
 2. Åhh dina kort blev superduper fina! <3

  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 3. shit vad snygga! Du gör så snygga grejer, och jag blir så inspirerad, men här är edt just nu bara amning och fokus på sömn som gäller. Kanske nästa år att jag kan få till några snygga julkort...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails