lördag 29 december 2012

2012 i backspegeln.

Här kommer några återblickar på första halvan av 2012. Resten kommer en annan dag!


Januari: 2011 års egengjorda julklappar och en kitschig porslinslampfot från Myrorna.
Februari: Jag drabbas av påssjuka som resulterar i två nya tygkassar, syr en pekbok och reser till Tallinn och kommer hem med kameran full av dörrbilder.
Mars: En somrig tröja till lilla A syr jag av en loppisfyndad t-shirt. En helg hos föräldrarna bjuder på en hel del andra loppisfynd och så hoppar jag på Klockarbarns återbruksutmaning och som ett led i den syr jag påsar och en bilmatta till leksakslådan.April: Delar av lägenheten blir strömlösa när jag råkar kortsluta sladden till rivjärnslampan. Till slut fungerar den i alla fall. Även till vardagsrummet hittar jag nygamla fönsterlampor på loppis. Lilla A kommer på besök och får en väska, en liten kompis uppvaktas på femårsdagen med ett hemgjort kort och min barndomsbästis nyfödda barn välkomnas med ett lapptäcke.
Maj: Jag både säljer och köper på gårdsloppis, planterar lite grönsaker till balkongen och i slutet av månaden trotsar jag årets värsta förkylning och drar till Köpenhamn.Juni: Lilla A fyller två år och upppvaktas med en hög ärtpåsar (i hennes lekar är de dock oftast pannkakor, fiskar eller något annat ätbart). Hemslöjdens 100-årsjubileum firas med en slöjddag i centrala Falun. Jag plockar blommor, försöker få ordning bland mina band och firar midsommar i Skåne.

8 kommentarer:

 1. Åh vad mycket härliga färger och tryck! Ser fram emot andra halvan :)

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint!
  Särskilt förtjust i konppbrädan (?) av schackpjäser, smart! Och dörrarna... Sådana kan vara väldigt spännande!

  SvaraRadera
 3. Kul med en liten tillbakablick! Jag är en riktig sucker för årskrönikor i alla dess former så jag måste nog se tillbaka och ordna en egen.

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år! Vi ses igen nästa år!

  SvaraRadera
 5. Gott nytt år! Å blir inspirerad att göra en egen:-) Du gör jätte fina grejer! Gillar rivjätns lamporna och ärtpåsarna.

  SvaraRadera
 6. Tack för all inspiration under året som gått! Är fortfarande helt kär i den där fina, blå klänningen du visade i maj...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails