måndag 22 oktober 2012

Kassar en masse.

Jag håller som sagt på och producerar till Ekobazaaren, som går av stapeln på Dalarnas museum nu på lördag. Det känns jättekul att ha blivit erbjuden en försäljningsplats, men nu är det lite bråda tider för att jag ska ha något att sälja. Massproduktion, heltidsjobb och en del uppbokade kvällar och helger är inte den enklaste ekvationen att få att gå ihop, men jag gör mitt bästa. Bland annat har jag sytt en drös med tygkassar, av vilka några syns här.Alla är förstås i återbrukade tyger och av lite kraftigare kvalitet. Det här blir mitt bidrag till veckans återbruksutmaning. Jag rekommenderar ett besök hos de övriga deltagarna också!

12 kommentarer:

 1. Oemotståndliga hoppas jag att kunderna också tycker. Så skoj det vore att få se sina egensydda kassar på stan, inte utan att jag också skulle vilja sy en masse kasser och sälja.

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara tyger du sytt av! Superkul att få sälja sina grejer:)

  SvaraRadera
 3. Jättefina tyger, hoppas det går bra på bazaaren!

  SvaraRadera
 4. Åh vilka fina!! Hade ett sånt där ryck för ett antal år sedan när jag sydde vetekuddar en masse :) lätt att bli uppslukad!
  Ha en fin måndag!
  Cecilia

  SvaraRadera
 5. Lycka till med försäljningen. Borde gå bra för kassar behöver man alltid och är de dessutom snygga så är det ju plus.

  SvaraRadera
 6. Vad fina! Och vad kul med bazaren!

  SvaraRadera
 7. Så snygga! Jag har faktiskt sytt min allra första tygkasse veckan som var, sytt i åtminstonde 4-5 år men tygkasse har det inte blivit förrän nu...Men de ger mersmak!

  SvaraRadera
 8. Jättefina väskor!! Hoppas det blir en bra dag på lördag!! Kanske har du gjort en och annan necessär också?? Jag är helnöjd med fuck-cancer-necessären som hittade hem till mej idag!! Ännu finare IRL!

  SvaraRadera
 9. Så många fina du hunnit sy! Det ser ut att bli succé på lördag!

  SvaraRadera
 10. Åh vad fina! Synd man inte ska va i Dalarna ;)

  SvaraRadera
 11. jätte fina.... skulle själv vilja hinna med att tillverka lte mer tills det är dax för vår julmarknad. enda marknaden jag beukar vara på och sälja det jag gör. :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails