lördag 27 oktober 2012

Dagens försäljning.

Idag var det Eko-bazaar och bakom det här bordet har jag alltså tillbringat större delen av dagen. Det var mitt första försök att sälja under organiserade former, så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men jag hoppades åtminstone få in tillräckligt för att täcka bordsavgiften. Det fick jag också, med några hundra kronors marginal. Ingen lysande försäljning alltså, men helt ok och det har varit en trevlig dag. Har hunnit prata en del med de andra utställarna, mest med mina bordsgrannar från Återbrukshyttan och Terrible Twins. Och så var det ett par bloggläsare som gav sig till känna, det är alltid lika kul att få ansikten på sina läsare! En av dem hade t.o.m. med sig en present till mig - tusen tack igen Helen!

Här är en lite närmare titt på en del av sakerna som jag hade till försäljning. Det var mest sytt, men också lite plåtsaker. En del kassar har ni ju redan sett, och så ska jag blogga lite mer om några andra grejer en annan dag.

Allt som allt är jag nöjd med dagen, men trött, inte minst i fötterna och ryggen efter alla timmar stående på museets stengolv. Nu väntar en mycket stillsam kväll i soffan med ett glas vin och Så mycket bättre på tv.


10 kommentarer:

 1. Bra att det gick lite plus iaf :-)

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Det var trevligt att träffas.
  Du har verkligen välsydda produkter.

  När det gäller att vara ute på mässor får man se det som marknadsföring av produkterna och vara frikostig med visitkorten.

  Man vet ju hur man själv är. När man kommer hem tänker man, varför köpte jag inte.... Då är det bara att plocka fram visitkortet och kontakta försäljaren.

  Hälsningar
  Helén

  SvaraRadera
 3. Så härligt det ser ut. Du har verkligen inte legat på latsidan, så mycket du hade sytt och fixat.

  SvaraRadera
 4. Åhh va mycket fint du har "bullat" upp med och trevlig granne hade du också ser jag. Anny är ju en jättego tjej <3

  Vad har du för pris på dom mjuka pekböckerna? Alltid på jakt efter bra presenter.. ;)

  Ha en fortsatt fin söndag! <3
  Kraaam
  Sanna

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Jättefina saker du säljer!

  SvaraRadera
 7. Låter som en bra dag ändå! För många år sedan var jag med på marknader rätt ofta. Jag kunde räkna hem nya kunder långt efter dem, tack vare att någon sett keramik hemma hos någon annan och sen ville ha likadan... Osv. Utmärkt forum för marknadsföring. Men jag vet, man blir helt slut efter en dag!

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Tack för komplimangen om min nya sida! Jag ska snart ordna med mina länkar och då kommer du med =)
  Vad kul att se att du också säljer dina fina saker!

  Cecilia / SyModigt

  SvaraRadera
 9. Visst är det kul när man får sälja nått man själv har gjort.
  Jag ska själv stå å julmarknad snart och sälja mina alster.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails