tisdag 31 januari 2012

Love bombing.

Vad roligt det var att göra den vanliga bloggrundan efter min datorfria helg och upptäcka att jag fått inte mindre än två awards från härliga medbloggare!
Anna-Karin har skrivit följande motivering om mig: "kreativ och loppisfyndande tjej som väcker den genuina pysselnerven hos mig och får mig dessutom att längta tillbaka till Dalarna". 
Jag hade även fått en award (samma?) från Hedvig, som skriver: "för en härlig blandning av gammalt och nytt, återbrukat och retro". Det här påminde mig också om att jag fick en award från Rebecca för ett bra tag sedan (jag tänkte att det var några veckor innan jul, men nu när jag kollade visade det sig att det faktiskt var redan i september. Galet!) som föll lite i glömska då. Och som om inte detta vore nog, så såg jag att Malin på Lyckobacken listat Tyg och otyg som en av sina favoritbloggar i ett inlägg i lördags.
Tack snälla ni! Så roligt med alla dessa uppskattande ord. Ni satte verkligen guldkant på min måndag och ni ska veta att jag uppskattar era respektive bloggar mycket också!
I awarderna ingår att ge utmärkelsen vidare till fem andra bloggare. Jag väljer att uppmärksamma bloggar med dalaanknytning denna gång:
Blytyper och tryckflytt för att Linda och Odd håller på att förverkliga en dröm genom att förvärva en tryckpress, som de nu ska till att installera i sin bokbinderiverkstad. Inspirerande och coolt!
Avigan för alltid lika fina alster med tydliga rötter i slöjdtraditionen och väldigt vackra foton därtill. Och för att hon är precis lika trevlig som hon verkar!
Svala för en skön blandning av slöjd och konst blandat med glimtar från livet i London.
Guldvingen för kreativiteten som tar sig uttryck i alla möjliga material och tekniker och för gott slöjdklubbssamarbete.
36 organic m2 för att det helt enkelt inte nog kan betonas vilken kompetent, inspirerande och supertrevlig person Sara är. Titta in i hennes hus nu på en gång!

3 kommentarer:

 1. Inte lätt att vara populär! ;)

  SvaraRadera
 2. Håller fullständigt med föregående talare.. ;) hehe..

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Åh tack! :D
  Fika, absolut, jag är på, när!?

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails