tisdag 10 januari 2012

Ett mjukt paket.

Tack för alla kommentarer på förra inlägget! Roligt med sådan respons även på sådant som inte har med hantverk att göra och som därmed egentligen hör till den här bloggens utmarker. Jag får väl hålla er uppdaterade om hur det går framöver. Och ni som anammar den dagliga halvtimmen, berätta gärna hur det fungerar för er!
Nu över till något annat, nämligen julklappar (igen). Jag har ju skrivit tidigare om vilken bra presenthittare min svägerska är och nu har hon gjort det igen. I julklapp fick jag ett paket med godbitar från Tradera. Två gula blommiga örngott, en liten duk och 50 mormorsrutor, samt några av de finaste knappar jag sett (och då har jag ju ändå sett en del).

16 kommentarer:

 1. OJ! Vilka fina knappar!!! Annorlunda än de där gamla vanliga enfärgade som ofta finns där ute. Superfina!!!!

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska knappar!

  SvaraRadera
 3. Nu känner jag starkt att jag måste kommentera båda dina senaste inlägg, men jag tar alltihop här! :-)
  Vilken bra person att ha i sin närhet, någon som verkligen har funderat på vad som egentligen gör dig glad, och inte köper något bara för köpandets skull, eller något hon själv gillar. Knapparna är nog nästan de finaste jag sett också.

  Och så till kommentar nummer två. Jag tror bestämt att jag kan skriva under på varenda mening du skrev i förra inlägget. Känner igen mig helt och hållet. Det enda trista är att det inte är jag som har avlagt ett sådant nyårslöfte. Så mitt hem kommer fortsättningsvis vara ett eftersatt råttbo! Och planera mat i förväg på vardagarna? Det är ju världens bästa grej, men känns just nu som ett helt oöverstigligt nyårslöfte. :-)

  Fast ibland får jag ett ryck och försöker göra som min förra kollega. Hennes regel var att varje dag göra någonting utöver det vanliga fixet med mat och disk som antingen var för henne själv, eller för hemmet. Ena dagen blev det fönsterputsning och nästa dag målade hon naglarna. Och i perioder har jag faktiskt också lyckas ganska bra med det målet.

  SvaraRadera
 4. Fast just nu är fönstren vansinnigt oputsade och någon färg har mina naglar inte sett röken av på månader! ;-)

  SvaraRadera
 5. ÅH vilka underbara underbara knappar!
  Och vad är det för härlig svägerska du har! *avis*
  Och jag känner också att jag vill kommentera ditt tidigare inlägg, med att jag tycker det är härligt med nyår, och alla tankar man får till att vilja förbättra sig själv och sitt liv!
  Sen om löftens hålls eller om de nya rutinerna håller endast 3 veckor, det är oväsentligt... ;-)

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilken HELT FANTASTISK blogg du har!!Jag kan inte sluta scrolla och klicka hit o dit, hittar så mycket vackert och inspirerande. Jag råkade hitta dig, åh nu minns jag inte via vilken annan blogg, men nu har jag lagt dig i mitt bokmärkesfält :)
  Mvh. MariaMonika i sthlm.

  SvaraRadera
 7. MariaMonika: Tack snälla, vad glad jag blir! Välkommen!

  SvaraRadera
 8. Nu ska ju alla läsare veta att innehavaren av denna blogg mycket väl kan vara världens bästa svägerska själv, och inte heller så dum på detta med presenter. Men det kommer väl inlägg om det också kan jag tro. :-) Roligt att se knapparna på bild såhär, jag har gillat dem från start! Kram H (svägerskan)

  SvaraRadera
 9. Vilka fina presenter!

  Flera av knapparna du visar har jag också. Jag köpte dem på symässan i Älvsjö i november. De är som vackra smycken!

  SvaraRadera
 10. Otroligt fina knappar! Vilken fin present.

  SvaraRadera
 11. Wow, vilka knappar! O exakt en sån duk har jag :-)

  SvaraRadera
 12. Knapparna var ju underbara! Men en hög med mormorsrutor är inte helt fel det med inser jag varje gång jag börjar på en ny filt. Vilket jobb som krävs och tänk att en filt kan säljas ganska billigt i secondhanbutiker.

  SvaraRadera
 13. Vilken fin present!!
  Jag har ett udda påslakan i samma mönster som dina örngott, fast i rosa skala istället för gul. Om du skulle vilja ha det så kan vi hitta på ett litet materialbyte kanske? :)

  SvaraRadera
 14. Oj vilken härligt inspirerande present, sånt gillar jag..uppmuntra den kreativa sidan hos mottagaren.. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 15. Åh vilka underbara knappar! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails