söndag 9 oktober 2011

Målarkludd.

Idag har jag målat så det stått härliga till. Jag började med att rolla insidan av dörrarna på det röda skåpet med överbliven väggfärg, inför den tilltänkta pimpningen, och måla över några igenspacklade skruvhål i sovrummet. Otroligt nog gick det hur bra som helst att använda väggfärgen, trots att den stått i källaren i mer än fem år sedan jag målade om sovrummet!
Så kom jag på att jag nog kunde använda färgen till att grundmåla stolarna på bilden också, även om den inte är vit som grundfärg vanligen är, utan beige. Stolen till vänster känner ni kanske igen från ett tidigare inlägg. Den högra stolen köpte min bror för typ 20 kr, tog bort den gamla stoppningen från sitsen och slipade själva stolen. Sedan kom han på andra tankar och funderade på att trycka in den i vedpannan! Då såg jag mig tvungen att ingripa och så fick han ge den till mig istället.
Sist men inte minst har jag också målat om min bokstavsask i samma gula färg som nog stolarna också får så småningom. Ett färglager till behövs nog på asken, sedan tänkte jag att den ska få lite tapet på sig också.

7 kommentarer:

 1. Bra räddningsauktion av den fina stolen! Karlar är helt galna när det kommer till eldning, då kan vad som helst helt plötsligt slinka med. Ska bli spännande att se vad det blir av stolarna.

  SvaraRadera
 2. Bra där att hitta användningsområde för sådant som står och samlar damm. Jag har massor av möbler jag vill måla om. Men de är stora och jag måste klura på vart de ska stå under tiden de torkar... Härlig gul färg!

  SvaraRadera
 3. Härlig målarverkstad! Lika bra att måla allt på en gång, så slipper man ha täckpapp och sånt framme så länge.

  SvaraRadera
 4. Härligt! bra jobbat :) Jag har faktiskt gjort det samma.. fast merparten av dagen slipade jag om gamla möbler, hann dock inte måla lika mycket som du :)
  Jag har tänkt att köpa hemstilat, men inte tagit mig för. Men ska verkligen göra det. Tack för tipset :)

  SvaraRadera
 5. Kan verkligen tänka mig att stolarna blir riktigt fina i gult! Förstår inte varför jag inte tänkte på att ulltröjor finns på loppis! Tack för tipset:)

  SvaraRadera
 6. Återigen tack för tipset:) ska nog investera i en snedslåvikare!

  SvaraRadera
 7. Kul projekt, bra att du hann rädda stolen i tid!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails