torsdag 6 oktober 2011

Lappar, knappar och band.

Idag kom nya Hemslöjd med temat Lappar, knappar och band. Det är ju några av mina favoritsaker, så jag hade sett fram emot tidningen, även om jag för all del hade hunnit glömma bort det.
Jag gillar Hemslöjds nya upplägg med temanummer. Jag tycker om att de har vidgat sitt perspektiv och givit plats för reportage med lite annorlunda koppling till slöjd och hantverk; exempelvis det om hur man stoppar upp fåglar i förra numret, som hade fågeltema.
Och jag menar, hur bra är det inte att det finns en tidskrift som ägnar en fyrasidors artikel åt en knappaffär? Detta följt av fem sidor om en snörmakeriaffär, specialiserad på band och snoddar. Det i sig är ju nästan bättre än det faktum att det FINNS knapp- och bandaffärer!

6 kommentarer:

 1. Hej! Jag tycker att numret som kom igår är intressant, men annars så har jag varit lite besviken på nya Hemslöjden. Tycker att den varit mindre intressant och inspirerande än förrut.

  SvaraRadera
 2. Det var ju synd att du tycker så. Jag gillar den som sagt, men håller med dig om att inte alla tidigare nummer varit lika inspirerande som det här.

  SvaraRadera
 3. Ja, det är verkligen en fantastisk tidning. Får nog kila iväg och köpa det där numret!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Tröjan slaktades för att den hade råkat tvättats för varmt :) Och det var ju bra till det här :)

  SvaraRadera
 5. Det ser ut och låter som en spännande tidning. Synd att man inte kan bläddra i den i butiken innan man köper den här i Finland. Eller har du sett den i någon tidningshylla?

  SvaraRadera
 6. Jag gillar verkligen nya hemslöjden också! Saker som riktigt nördar ner sig i specialgrejer är underbara :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails