fredag 11 mars 2011

Rosigt.

På Åhléns finns just nu detta tyg till försäljning. Baronessa heter det och är designat av Lisa Bengtsson. Tänk lite kraftfullare färger, mobilkameran är inte så bra på att återge dem.
Jag, som vanligen inte är förtjust i vare sig blått eller svulstiga rosor, vet inte riktigt vad som farit i mig, men jag tycker att det är så himla fint! Jag skulle gärna vilja köpa en bit, men tycker att priset, 395 kronor metern, känns lite magstarkt faktiskt. Tänk vad snål man blir när man i stort sett bara okynnesshoppar på second hand...

7 kommentarer:

 1. Tycker också att tyget är snyggt, men priset gillar jag inte.
  Önskar dej en skön helg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Ibland faller man för de saker man minnst hade väntat sig skulle falla en i smaken!

  ...känner dock igen mig i det där med prischocken som blir efter att mest handlat secondhand och begagnat. Allt blir ju svindyrt! ;-)

  SvaraRadera
 3. Du får ha tyget i minnet så kanske du hittar nåt' liknande på nån' second-hand framöver! Blir väl loppis på Elsborg i vår - där brukar man kunna hitta en del fint på vissa ställen!

  SvaraRadera
 4. Men om man mest handlar second hand kanske man nån gång kan kosta på sig att köpa fint och dyrt, så tänker jag i alla fall :). Speciellt om det är unga duktiga formgivare som man gärna vill stödja lite extra.
  En kompis har Lisa Bengtssons tyg Mademoiselle på väggen som tavla, och det är helt fantastiskt för man upptäcker nya saker hela tiden. Små figurer som dyker fram ur tyget som man aldrig sett förut!

  SvaraRadera
 5. Birgitta: Tack detsamma!
  Metamorphosis: Det är ju tur att man kan överraska sig själv lite ibland. :)
  Maria: Hoppas verkligen på gårdsloppis i år också. Det är en av årets höjdpunkter tycker jag!
  Clara: Så resonerar jag också. Det är med andra ord inte uteslutet att det blir en tygbit så småningom... :)

  SvaraRadera
 6. Ja min konsumtion av nya produkter har sjunkit som en sten i takt med att min loppiskonsumtion ökat. Det blir visserligen billigt men jag kan inte undvika att känna mig snål ibland :)

  SvaraRadera
 7. Håller med, galet snyggt men lite väl kostsamt! Vet att jag köpt tyg på Åhlens nån gång när dom haft 25 % på priset. Hamstrade madrasstyg med stjärnor......

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails