onsdag 9 mars 2011

Dagens loppisfynd.

Här är ett par fynd jag gjorde tidigare idag. En blommig oval burk vars kusin bodde hemma hos mig sen tidigare.

Och ett överlakan i barnstorlek med spets och broderat monogram. Jag köpte det med min rara brorsdotter lilla A i tankarna. Vi får se om jag syr nåt annat åt henne av det, överlakan känns ju inte så användbart i dagens läge.
Korsstygnen är verkligen pyttesmå, tuppen och hönan är inte mer än drygt 2,5 cm höga!
Är det nån mer än jag som har onsdagsfyndat?

7 kommentarer:

 1. Jättefint broderi. Det är synd att man inte använder överlakan... jag tycker att det är så fint när man bäddar och kan få visa de fina monogrammen och andra broderier som brukar finnas där. Min mamma sydde gardinkappaor av några överlakan som blivit utslitna bara för att bevara den fina spetsen. Själv sydde jag när jag gick i skolan överlakan till barnvagen ( la i brudkista) och som jag faktisk använde när min stora kille föddes för 17 år sedan. Mamma hade knypplat fina spetsar på en kurs och dom fick jag...fantastikt. Jag har lakanen kvar och stora killen får väl ta dom när det blir hans tid...om han vill. Kram sytanten

  SvaraRadera
 2. Så fina loppisfynd du gjort. Det broderade lakanet är ju bara så fint och om det dessutom är rätt bokstav på det så är det ännu bättre.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Jag har också onsdagsfyndat! Lite gammalt o udda porslin, lite textil, och en helt ljuvlig blommig klänning (45 kr) som kommer att bli en favvis :-)

  SvaraRadera
 4. Fina fynd! extra roligt när man hittar kusiner till fynd man har sedan tidigare...

  Jag funderade också över varför g:et var randigt bland mina bokstäver. Har inte hunnit kolla om någon mer bokstav också är randig.

  SvaraRadera
 5. Bukrarna är hur fina som helst! Vilket fynd. :-)

  SvaraRadera
 6. Du kan kanske förvandla lakanet till ett påslakan med hjälp av något baksidestyg?
  Kram mamma

  SvaraRadera
 7. Hej! Mysig blogg och fina grejer du gör! Fastnade för detta inlägg för jag har en likadan burk som alltid står bredvid symaskinen, med måttband, nålar, sax och annat nödvändigt i...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails