lördag 19 juni 2010

Set my heart on fire.

Idag när jag promenerade förbi ett av mina staketbroderier, så var det försvunnet. Bara det hjärtformade hålet i staketet återstod.

Nån eller några har tydligen roat sig med att elda upp broderiet. Lite grann retar det mig att det inte kunde få vara i fred, men det såg säkert ganska coolt ut när det brann.
Vi får väl hoppas att den som tände på hade vett att uppskatta den synen. Och jag får väl smyga dit med nya mattrasor och fixa till det. Igen.

4 kommentarer:

 1. Synd att det inte fick vara kvar. jag blir alltid glad när jag ser virkad och stickad och sånt på oväntade ställen...

  SvaraRadera
 2. Det kommer tillbaka! :) Och det har ändå fått sitta orört sedan oktober, detta längs en ganska frekventerad gångväg invid en fotbolls- och tennisplan.

  SvaraRadera
 3. Tänk ändå på hur många som faktiskt har haft glädje av det! Det e nog massor som har njutit när de har passerat förbi! Det e nog bara nån 15-åring som ska spela tuff som har bränt upp det tror jag... Det har nog blivit lite lättare att ändra bakgrunden nu, med den nya malldesginern. Men om du börjar med den så e risken att du förlorar alla dina övriga inställningar, jag vet flera som har haft det så. Men du, liksom jag kör på de "gamla" mallarna, o då e det bästa att gå in under fliken design, och sedan till redigera html. Då ser du en lång, lång text med obegripligheter, o då ska du bläddra ner en bit och leta upp nåt som heter body, och under det står det background:url(sedan står det en länk här). Här kan du lägga in en annan länk om du vill ändra bakgrund. Det finns färdiga mallar på nätet, men du kan också göra en egen, som jag har gjort. Till exempel på tinypic.com, då kan du använda ett eget foto tillexempel. Byt då ut den gamla länken i parantesen mot den nya, men se till att du inte får några mellanslag, för då funkar det inte... Spara också alltid en kopia på din nuvarande mall innnan du ändrar nåt. Det gör du längst upp på samma sida. Hoppas det hjälpte lite...Det e egentligen inte så svårt som det låter! Ha en bra söndag.

  SvaraRadera
 4. Tack så hemskt mycket Fiff!
  Jag fixar det nog när jag väl börjar, men såhär utan att se det framför mig låter det som rena grekiskan. :) Jag får invänta nån dag med gott om tid och tålamod.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails