onsdag 24 september 2014

Inred med loppis.

Vill tipsa om ett roligt tv-program, som jag lyckades missa helt när det sändes för några veckor sedan, men som finns att se på SVTplay, nämligen det brittiska programmet Inred med loppis. Konceptet påminner om vanliga inredningsprogram; folk får hjälp att rusta sina hem, med skillnaden att man här har ambitionen att göra det gratis, eller i varje fall till så låg kostnad som möjligt, med upphittade, skänkta och upcyclade (eller "uppvunna", som de kallar det i programmet) saker, och hus-/lägenhetsinnehavarna får delvis vara med och göra jobbet själva. Lite som Fixa rummet, fast för vuxna.Varje avsnitt innehåller också ett eller ett par besök i olika hem som inretts personligt med låg budget och tillfixade loppisfynd och gratisgrejer.Fyra avsnitt à 40-45 minuter finns det. Lite babbligt blir det, tycker jag, då samma repliker om hur bra det är med återbruk och uppvinning repeteras femtioelva gånger i varje program, men om man har överseende med det så är det rätt inspirerande och roligt. Programmet finns att se här och ligger kvar till början av februari 2015.
Alla bilder i inlägget är skärmdumpar från programmet.

3 kommentarer:

 1. Den serien har jag sett! Riktigt kool. Mitt hem är redan mest loppis, ärvt, gratis. Men det inspirerade ändå till att göra det ännu mer så =)

  SvaraRadera
 2. Helt underbar programserie! Mycket inspirerande. =)

  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Har jag också missat eftersom jag nästan aldrig ser tv. Men kanske kan lyckas se på play innan februari iallafall. Här är också mycket från loppis. En salig blandning!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails