tisdag 5 februari 2013

Rävdille.

Via Pinterest hittade jag en länk till en origami-räv härförleden och blev tvungen att genast vika några stycken. Det gick fort, för de var väldigt enkla att göra. Faktiskt är det ganska fascinerande att en papperslapp med bara några vikningar och pennstreck kan få en sådan tydlig rävkaraktär.
Alla rävarna limmade jag fast på lite prickig kartong, och så blev det ett kort. Jag tycker det är kul med den tredimensionella effekten som blir av att nosarna och svansarna står ut lite. Nu vill jag bara vika hur många rävar som helst! Eftersom jag dock inte känner något behov av en rävarmé här hemma så är det ju bra att ha hittat ett användningsområde för eventuellt kommande rävar.


Kortet skickade jag till lilla A med en namnsdagshälsning.

9 kommentarer:

 1. Jättesöta! Blev ju perfekta på ett kort :)

  SvaraRadera
 2. Oj, vad söta rävar! Tycker också det är fascinerande :-)

  SvaraRadera
 3. Vilka gulliga smårävar. Det måste jag också prova så snart jag får tillfälle.

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Är imponerad! har själv provat på origami men gett upp på de flesta. Måste vara något som inte klickar till i skallen på mig när jag ska följa beskrivningarna. Blir tokig på det och har gett upp de flesta försöken nu.

  Igår försökte jag lära dottern att göra nya snörlekar från en bok (alltså när man har ett snöre i en ring som man gör olika figurer med med hjälp av fingrarna - kaffekoppen och Eiffeltornet t ex). Samma sak hände där. Obegripligt svårt följa instruktionen. Gav upp även där.

  SvaraRadera
 5. Söta! Ska visa dem för min PO (= personliga origamivikare) ;-)

  SvaraRadera
 6. Söta rävar! och alltid när jag ser sådana där origamivikningar så undrar jag hur i hela friden någon har kommit på hur man ska vika för att få till en räv/svala/björn?!?

  SvaraRadera
 7. kule! Rever er jeg fan av ;D haha så gøy du fikk lest bladet, stas!
  God ny uke til deg :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails