torsdag 22 juli 2010

Nödslöjd x 2.

Jag har varit husvakt åt mina föräldrar ett par dagar. Jag upptäckte snart att pinnen på toarullehållaren var försvunnen. (Fråga mig inte hur en sådan sak kan försvinna bara sådär, men borta var den iaf.) Eftersom jag ändå har täljt lite idag, passade jag på att laga den. En bit av ett vedträ som sågades och täljdes till rätt dimensioner, en avsågad spik i vardera änden och så var det klart.
Nästa akutinsats gällde bröllopet som jag ska bevista på lördag. Återigen saknar jag en väska. Den jag gjorde till förra bröllopet hade nog kunnat funka även denna gång, om det inte vore för att den befinner sig på annan ort.
Istället köpte jag denna tråkiga och ganska fula, men billiga (5 kr), väska på närmaste loppis. Sen plockade jag fram ullkassen och filtnålarna och gjorde en snabb blomma.
Den blev väl inte det snyggaste jag presterat i mina dagar, men väskan blev lite roligare och passar ganska bra till klänningen, som skymtar under väskan på bilden ovan. Det får duga. Nu måste jag bara byta ut remmen på väskan också. Det verkar vara en midjeväska, så jag behöver en längre och helst lite smidigare rem för att kunna ha den över axeln.

1 kommentar:

  1. Vilken bra nödslöjd, speciellt väskan. Jag tycker den blev jättefin!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails