söndag 17 januari 2010

Ett löftesrikt år.

Nu har det gått ett par veckor av det nya decenniet och jag har hunnit landa i vardagen igen efter helgerna. Jag har läst alla möjliga bloggares årskrönikor över 2009 och funderat över om jag borde skriva en egen, men kommit fram till att det inte känns så relevant, eftersom jag startade bloggen först i slutet av augusti. Det får bli inför nästa årsskifte. Däremot har jag några kreativa nyårslöften, eller målsättningar, om man så vill.
 • Jag ska i mitt skapande, i största möjliga utsträckning, använda mig av material som jag redan har, eller som jag fått, hittat eller köpt second hand. Dels av konsumtions- och miljömässiga orsaker, men också av utrymmesskäl. Jag samlar på mig det mesta som jag skulle kunna tänkas göra nåt av, men idéerna och materialet överstiger tyvärr tiden jag har att hantverka på. Förråden börjar bli allt fullare och det är dags att både använda upp och kanske även rensa ut.
   
 • Jag ska bli bättre på att kommentera på andras bloggar. Dels för att jag vet hur mycket roligare det är att blogga om man får kommentarer, dels eftersom jag märker att det ökar besöksfrekvensen här. Win win! :)
   
 • För att fortsätta utvecklas och inspireras ska jag prova en ny teknik eller ett nytt mönster varje månad. (Möjligen blir det en utmaning att få ihop det med den översta punkten, men jag ska göra mitt allra bästa!) Januari månads tekniktest har jag ju redan klarat av i och med plastfusingen.
   
 • Jag ska försöka hitta nåt forum för att börja sälja saker. Jag har ett par olika idéer om hur och var jag ska börja, men vi får se hur det avlöper.
   
 • Jag ska fortsätta lämna spår på olika sätt, genom staketbroderier, pärlplattor, stickgrafitti och liknande. Minst ett offentlighetsprojekt i månaden ska jag försöka åstadkomma.
Allt det här är saker som jag räknar med att kunna genomföra utan större press. Inte mycket till löften då, kan tyckas, men det är så jag vill ha det. Eftersom jag har ett heltidsjobb inom ett helt annat område, och därtill personer och andra åtaganden som jag vill ägna delar av min fritid åt, så vill jag ha skapandet som nåt roligt och kravlöst, och jag är rädd att tappa glädjen i det om det blir för mycket måsten.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails