fredag 31 januari 2014

Januarimandala.

I höstas ramlade jag ju över mandala-trenden på Instagram och blev såpass förtjust i det att jag under 2014 tänkt göra en månadssammanfattning i mandalaform vid varje månadsskifte. Årets första månad har redan ramlat iväg och här kommer den första mandalan.


Januari 2014 har mer än något annat varit en stickmånad, så det blev helt enkelt en sockmandala.

8 kommentarer:

 1. Härlig bild! Så många fina sockar.

  SvaraRadera
 2. Kul sätt att fota dina fina sockar.

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt vad mycket sockar! Kul foto! Tack för synpunkten om barnsäkerheten på mina slängkappor. Med ett enkelt sy ingrepp hänger nu slängkappan på axlarna:-)

  SvaraRadera
 4. Man får, allra käraste syster, se upp så man inte trampar över mandala/svastika-gränsen..
  /AB

  SvaraRadera
 5. En mycket tjusig mandala må jag säga! :)

  SvaraRadera
 6. Vilken rolig en! Dina höstmandalas var ju också strålande fina!

  SvaraRadera
 7. hejhalloj! Tusen tack för din kommentar på mitt migräninlägg! jag tänkte bara höra med dej om du kanske kunde tänka dej att skriva ett gästinlägg på min blogg om just stroke? jag skulle vara jätteintresserad av att veta mera om det och om varningssignaler och sånt, och vad man skall göra, så om du har lite extra tid och lust att skriva nåt skulle jag vara jätteglad!
  Har en kompis som har migrän med enbart aura, det är lite läskigt ibland att ha såna där konstiga synrubbningar och sånt och inte ens ha huvudvärk, och det skulle vara jätteintressant att få mer info om det. Bara om du har tid och lust alltså! (jag kan nog googla också! men tänkte att andra också kan vara intresserade, och jag är definitivt inte insatt så att jag kan skriva en vettig text om det!)

  ja, och så gillar jag såklart idén med mandalas! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails