måndag 6 augusti 2012

Mysbelysning för sensommarkvällar.

Nu när det faktiskt blir lite mörkt om kvällarna behövdes det lite stämningsbelysning på balkongen tyckte jag. Inspirerad av Sofia och hennes otroligt snygga ljusslinga skramlade jag ihop alla de små lampskärmar jag samlat på mig för ändamålet under några månaders tid och pillrade på dem på min solcellsdrivna utomhusljusslinga från Ikea. Voìla!
Den här solcellsslingan är en himla bra grej, förresten. Den innehåller uppladdningsbara batterier och har en liten solpanel som man monterar på väggen eller räcket, så laddas batterierna upp under dagen och när det blir mörkt så tänds lamporna av sig själva! (Det funkar även mulna dagar, det tar lite längre tid att ladda bara.)Nu i skrivande stund kom jag på att det här ju passar utmärkt till augustiutmaningen också, på temat "en lysande idé".

13 kommentarer:

 1. Originellt kul och innovativt! Me like!

  SvaraRadera
 2. Jätte bra ide och fint. Bra grej med soldrivet viste inte att de fanns sådana ljusslingor.

  SvaraRadera
 3. wow, det er det fineste jeg har sett på lenge! Helt fantatsisk! Slike vil jeg ha i min hage, eller balkong når jeg en vakker dag får det!

  SMil fra Mumsi

  SvaraRadera
 4. Sicken fin blogg du har! Roliga ideér och jättefina bilder.

  SvaraRadera
 5. Wow! Vilken supermysig ide! Slingan kräver ingen kontakt alltså? Och såna där små skärmar brukar man ju kunna hitta. Eller? Var det svårt, tycker du? Vi har inget eluttag på vår balkong och det där skulle kunna vara en bra lösning!

  SvaraRadera
 6. Jösses vad läckert!! Tala om stämning!

  SvaraRadera
 7. Men wii så fint! Vilken bra idé att sätta dom på solcellsslinga. Min lampslinga skulle gärna få ha lite starkare ljus, det blir väldigt dovt ljus av en vanlig ljusslinga.

  SvaraRadera
 8. Wow, så sjukt mysigt och fint!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails