torsdag 31 maj 2012

Dejlig helg.

Helgen som var gick ju den emotsedda Köpenhamnsresan av stapeln. Förutom att jag var tokförkyld och åtminstone inledningsvis hade feber var det en perfekt helg. Eftersom jag åkte nattåg kom jag fram tidigt på fredagsmorgonen och hade några timmar för mig själv på stan, när jag bl a passade på att leta mig till butiken Husflid (den förtjänar nog ett eget inlägg faktiskt) och några andra shoppingställen. Resultatet av detta tänkte jag visa en annan dag.
Utöver det hann vi med att beundra staden från tornet i Vor frelsers kirke (400 trappsteg upp, varav de sista 150 går varv på varv utanpå spirans tak), god italiensk och grekisk mat på uteserveringar, Christiania-besök för hälften av oss och rundtur på Carlsberg för övriga (som vi sade; man får välja mellan alkohol och knark). :) Och så pannkakor med nutella och banan, den kanske bästa brunch-buffén någonsin, Glyptotek, vin och glass. Tack fina vännerna, det gör vi om igen tycker jag!
Här kommer en drös med bilder.

5 kommentarer:

 1. Härligt! Och husflid verkar vara en fantastisk burik:)

  SvaraRadera
 2. Haha, man kan nästan inte åka till Köpenhamn utan att fotografera cyklar och gatukonst! Så härligt att få lite bilder från en av mina favoritstäder. Ser fram emot fler, blev nyfiken på butiken.
  Önskar dig en dejlig helg i gråa regniga Sverige också!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det låter och ser ut på bilderna! Det var alldeles för länge sen jag var i Köpenhamn.

  SvaraRadera
 4. Köpenhamn är alltid rätt! Fina bilder som inspirerar till återbesök. Att kliva upp i Vor frelsers kirke kan ge svindel för den som är ovan vid höjder för man känner sig högt uppe och har en fantastisk utsikt.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails