lördag 31 mars 2012

Sådärja!

Det här gick ju geschwint. Jag hade nästan glömt hur trevligt det är att sy på en maskin där inte undertråden hoppar ur sitt läge var femte centimeter.
 

9 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig, nu blev ju jag sugen på att också klippa ett gäng lappar! Eller, nja, kanske mest på att sy ihop dem. Fast roligast av allt är nog att pussla ihop tygerna, det kan jag ägna mig åt i timmar!

  SvaraRadera
 2. Åh så fint! & sjukt raka kanter, snyggt jobbat! Ser fram emot gardinstångskallran!! : )

  SvaraRadera
 3. Vad fint! Jag vill också sy ett lapptäcke, men jag tycker det är fasligt svårt att hitta retrotyger på loppisar. Du verkar lyckas bättre än mig med det!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Clara, det blir bara svårare och svårare att få tag på fina tyger. De bästa tygerna har jag fått av bekanta. Jättehärliga. Det bruna storblommiga och det rosa var nog mina absoluta favoriter. Fint sammansatt!

  SvaraRadera
 5. Åh nu blir jag rätt sugen på att lämna in symaskinen på service. Väldigt fint blir ditt lapptäcke! Jag tycker så mycket om sättet du kombinerar färger och former!

  SvaraRadera
 6. Tack snälla ni! Det är färdigt nu, men jag håller nog på slutresultatet någon eller några veckor till, tills mottagaren är född. :)
  Clara och Lena: Jag har nästan det omvända "problemet", hittar alldeles för mycket. ;) Ni bor ju båda i större städer än jag, det kanske är svårare (mer utplockat) där?

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails