söndag 6 november 2011

Fredagsloppor på en söndag.

För det första: Tusen tusen tack för alla kommentarer om armbandet! Det är så roligt att läsa alla era fina ord. För det andra: Vad tråkigt det är att blogga i november, när anständigt fotoljus bara kan utnyttjas om helgerna (åtminstone när man som jag jobbar under dygnets alla ljusa timmar).
Nu under helgen har jag i alla fall passat på att fotografera ett par färdiga grejer och lite annat smått och gott, så ytterligare några inlägg är säkrade. Här nedan är några fredagsfynd från Myrorna. En porslinskanna med fint tryck, men lite märklig form och några klädhängare till hallen.

En blommig emaljskål, lite kantstött med rostfläckar. Jag tänkte nog sätta en amaryllis i den inför jul.

Sist men inte minst en fulsnygg tavla. Jag fick onekligen lite gråtande barn-känsla av den, men den har något som tilltalar mig också, så den kom med hem. När jag lossade tavlan från ramen för att göra rent glaset såg jag att det är en reproduktion av en Picasso-målning. Originalet, googlade jag mig fram till, målades 1924 och föreställer Picassos son.

Nu ska jag gå och snygga till mig lite, eftersom jag är bjuden på afrikansk middag om en stund. På återseende!

3 kommentarer:

 1. Fina fynd! och armbandet du visat innan är så häftigt!!!

  SvaraRadera
 2. Håller med: efter tidsomställningen är det hopplöst att vara hobbybloggare med fotoambitioner. Jag hade faktiskt förträngt den biten med vinterhalvåret men det är klart handikappande.
  Underbart armband förresten! Så härliga färger och känns verkligen som du=unikt!
  Ha en skön söndagskväll!

  SvaraRadera
 3. Superfina fynd gumman! =)

  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails