söndag 19 februari 2012

Tågpyssel.

Så här såg det ut i fredags morse vid sjutiden när jag satt på tåget på väg till Göteborg. Pysslet hade jag förberett hemma genom att skära upp pärlorna så det var bara att peta på dem på sladden till hörlurarna (eller, så bara var det inte, jag höll på ett bra tag på vägen hem idag också och är fortfarande inte riktigt klar). Först tarvades det dock ett par koppar kaffe ur min lilla termos för att väcka finmotoriken till liv.
Jag har alltså varit i Göteborg hela helgen och träffat ett gäng fina vänner från gymnasietiden. Trots att det gått nästan femton år sedan dess och vi flyttat runt åt olika håll, pluggat, skaffat jobb, förhållanden och barn så håller vänskapen i sig och det var lika roligt som alltid att träffas. Detta var tredje året i rad som vi tog oss en februarihelg i Göteborg tillsammans. Vi har mest ätit, känns det som. Hotellfrukost, semmelfika, indisk och palestinsk restaurang, chèvresallad, croissanter och vin har avlöst varandra. Jag har också ätit mitt livs första macaron och konstaterat att de, enligt min mun, är klart överreklamerade.
Jag har för övrigt försökt att lägga upp det här inlägget flera gånger under helgen via min ganska nya telefon, men den har inte velat låta mig få in bilderna i inlägget. Jag tänkte att det kanske finns någon därute som är van att använda blogger från en android-telefon som kan svara på mina nybörjarfrågor, men det tar vi en annan dag tror jag. Nu ska jag se På spåret-finalen på SVT Play och sedan sova!

7 kommentarer:

 1. Kul med lite färg på sladdarna till telefonen. Har dock inga till min telefon men det vore ett alternativ till att dölja tråkiga svarta sladdar i hemmet. Tack för tipset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till vanliga sladdar behövs det säkert större pärlor, men visst finns de där pärlorna i någon slags jumbovariant nuförtiden?

   Radera
 2. Bra tänkt att förbereda pyssel för tågfärden! Och nu blev jag sugen på att göra ett halsband av de där pärlorna - i bästa dagisstil. :)

  SvaraRadera
 3. Tjusigt :-) Det var ingen medresenär som funderade på vad du gjorde? :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säkerligen, men inte uttryckligen i alla fall. :)

   Radera
 4. Nu har jag härmats. Å vad fint det blev!
  ( http://gunghesten.blogspot.com/2012/03/horlurar-med-piff.html )

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails