söndag 8 januari 2012

Rått och gott.

Fredagskvällens efterrätt fotad i bedrövligt ljus - en raw food-hallonpaj. Pajskalet var av cashewnötter, solroskärnor, torkade dadlar och kokosolja, fyllningen av hallon, banan, avokado och vaniljpulver. Helt veganskt och osockrat och rått och glutenfritt och nyttigt, fast ändå sjukt gott!
Resten av helgen har jag ägnat åt att närvara vid två vänners fina bröllop och att åka långfärdsskridskor för första gången på nästan två år, på perfekt is. En toppenhelg, helt enkelt!

5 kommentarer:

  1. O jisses va rått, men säkert gott! Fast tur att man visste att det var hallon, annars hade nog min fantasi skenat iväg på temat rått rött...;)

    Självklart ska du ta kubidén och göra den till din egen! Jag har själv helt fräckt snott den från en bild på nätet. Det är ju det som är det bästa med alla kreativa bloggare, att man kan dela sina idéer och inspiration.:)
    Det där broderiet var ju verkligen snyggt, och det triggar också igång fantasin. Kan det vara så att hon (han?) plötsligt upptäckte att det blivit fel och i ren ilska lagt undan broderiet ett tag...för att aldrig mer plocka fram det?

    SvaraRadera
  2. Jag är extremt skeptisk till att det där är gott, jag kanske borde pröva för att överbevisa mig själv:) vart hittade du receptet?

    SvaraRadera
  3. Ser inte såå smaskigt ut, men låter spännande ändå.. =) hihi..

    Hoppas du får en fin vecka! <3
    Kraaaaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  4. Åh!!! Raw food hallonpaj!!! MUMS!! Har också gjort den en gång och den är sjukt god!! Mmm...nu blev jag sugen på att själv göra den snart igen. Den där mumsiga kokosen passar så bra ihop med den fräsha hallonsmaken! Mjam!! :) Är du vegan??

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails