torsdag 18 augusti 2011

Uppvaktning.

När jag kom hem från jobbet låg två försändelser på hallmattan. Det ena var ett födelsedagskort från mina föräldrar, men det andra var ett lite bulligt kuvert med en handstil som jag inte riktigt kände igen. Det innehöll ett grattiskort och en liten överraskningspresent i form av fina bandstumpar från Linda på Djura Bok & Pappersverkstad där jag var och julpysslade i vintras. Hon skrev att hon ville uppvakta mig lite eftersom hon tyckte att det var roligt att vi hållit kontakten efter papperspysslet. Så himla gulligt och jag blev verkligen överraskad!
Här har jag flätat ihop bandbitarna till en liten ruta, bara för skoj, men vi får väl se vad jag hittar på med dem så småningom. Det var även lustigt att båda födelsedagskorten matchade varandra så bra!
Jag blev också uppvaktad av mina kvällsfikagäster. Jag fick en fin randig teckning med mitt namn på, en liten blomma, flera kakor choklad i olika lockande smaker och sist men inte minst ett antal förpackningar med nötkräm och näringsrik mjölk som skänkts till Unicef. Mina vänner förstår sig uppenbarligen på mig och läste allvaret mellan raderna när jag häromdagen, på frågan vad jag önskade mig, bara till hälften på skämt svarade "fred på jorden och mat till Afrikas horn".
Tack snälla ni för uppvaktningen! Ni är fina!

2 kommentarer:

  1. Det är ju så kul att komma hem och hitta spännande paket i brevlådan! Och GRATTIS i efterskott!

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott tjejen! Mycket fint du har fått.. <3

    Kraaaaam
    Sanna

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails